• Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland
  • Gratis verzending vanaf €75,- naar België

Algemene Voorwaarden voor www.pearlsandskin.nl
Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.pearlsandskin.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door Pearls & Skin .
In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 

Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt.
U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Pearls & Skin is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken.
Het intellectueel eigendom berust bij Pearls & Skin.

 

Indien van toepassing:
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen.
Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten,
vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Pearls & Skin te mogen claimen of te veronderstellen.
Pearls & Skin streeft naar een zo actueel mogelijke website.
Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op www.pearlsandskin.nl onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid.
Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.
Pearls & Skin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

 

Wijzigingen
Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.pearlsandskin.nl op deze pagina.

 

Retourneren


Bedenktijd/retour


Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.
Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.
Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Vermeld even wat het probleem is en dan lossen we het op met u.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pearlsandskin.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?


Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met pearlsandskin@hotmail.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd & verzendkosten


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de verzendpagina staat een indicatie van de levertijd.
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,25 voor bestellingen die door de brievenbus passen in Nederland
€6,95 voor bestellingen onder de € 50,- in Nederland
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,- in Nederland


Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD
Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Contact
Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren.


Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:


E-Mail: info@pearlsandskin.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Pearls & Skin
Onze domeinnaam is Pearls & Skin

Ons vestigingsadres:
Muldersdreef 430
7328EK Apeldoorn
KVK: 81798741
BTW: NL003604168B40

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar pearlsandskin@hotmail.com.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.
Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Betaalmethodes


U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
- Ideal
- Bancontant (België)
- Klarna (achteraf betalen)
- PayPal
- Creditcard
- Apple pay